Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] GladoR

Piwko1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b]Nazwa Serwera[/b] : GladoR
[b]Start Serwera [/b]: 11 grudzień 2011 (Chyba)

[b]Link do prezentacji[/b] : http://www.mpcforum.pl/topic/643580-glador-s1-dedyk/
[b]Od autora dyskusji[/b] : Proszę o jakąś pomoc lub info.

Siema wie ktoś może co się dzieje z serwerem GaldoR ? Po pewnym czasie gdy przestałem na nim grać wróciłem do tego serwera ale nie mogłem w spokoju dobić z 130lvl do 144lvl i już jakieś off-ki serwera co 10, 20, 30min serwer jest off nie wiadomo na ile czasu. Zero kontaktu a administracją. Czuję że z tym serwerem będzie tak samo jak z każdym innym będzie off już na stałe i tyle jak nie ogarniają tego co się teraz dzieje to lada dzień będzie OFF. Jeśli ktoś wie co się dzieję czy wgl coś na ten temat pisać. Teraz serwer jest off od chyba 11:40 do teraz jeszcze.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Ten serwer to jednen wielki shit . Adnministracja ma wszystko gdzies wlg sie nie interesuja serwerem , co mozna stwierdzic po liczbie graczy z poczatku 700-800 a teraz 100-200

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Przecież ten serw już się rozpada jeszcze tak dalej i daje kilka dni i
nie ma serwa przecież jak nie umieją ogarnąć nawet tego to co będzie
później. Nie moge 1 lvl w spokoju wbić ostatnia off-ka trwała około
godziny naprawdę idioci.

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Link do prezentacji serwera na MPC forum. I uzupełnij rubrykę start gdyż to najważniejsza rubryka.

Strona już padła całej serwerowni. ;x

Opublikowano

No nie da się grać wbijamy na max 5 min ludzie zamiast pytać się co się dzieje z serwerem to tylko sell to sell tamto wymienię to to tamto. Przez ten czas ludzie nic chyba nie sellniecie ani nic.

Ten serwer to jednen wielki shit . Adnministracja ma wszystko gdzies wlg sie nie interesuja serwerem , co mozna stwierdzic po liczbie graczy z poczatku 700-800 a teraz 100-200

Bo ja wiem czy 100-200 raczej nie wczoraj było około 500 a teraz to może być max 100 wszyscy w szkole, pracy i wgl. Trochę będzie lipa jak ten serwer padnie bo już trochę na nim straciłem czasu, chociaż inni to jeszcze więcej . Jeśli padnie to już na żaden serwer od niego nie wbije bo wiem jak skończy.

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Nie wiem co się teraz dzieje bo dawno nie grałem na tym serwerze. Grałem od poczatku około 15 dni i było ok. Żadnej cofki, nic
Fajnie się expiło nawet, tylko najgorzej na katakumbach.. kto to widział żeby 90lv wbijać na katakumbach..

I drugi minus to taki że tylko na WW się biegało.. bo nic nie było do roboty, na azraela można było ale to 3x dłużej niż na WW a drop podobny..

Nie wiem co teraz zrobili na tym serwerze, ale myślę że jak s1 stoi długo to i s2 będzie stało trochę

Opublikowano

No nwm czy ataki jeden piszę że Ataki drugi że logowanie pada następny co innego kolejny co innego.

Okej już wyczytałem temat można zamknąć.

wsrhlogo349769.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...